Toimintasuunnitelma vuodelle 2024

Hoidetaan edunvalvontaa TPK:n,  Varsinais- Suomen piirin ja Suomen omakotiliiton kautta. Valvotaan jäsenten etuja mm. kirjelmien avulla Turun kaupungin eri virastoille ja hallintokunnille. Osallistutaan aktiivisesti Länsi-Turun asukasyhdistys ry:n toimintaan. Tehdään teatterimatka. Kitketään pujoa alueellamme kesällä. Osallistutaan TPK:n, Varsinais-Suomen piirin ja Suomen omakotiliiton järjestämiin koulutuksiin. Tarjotaan jäsenistölle omakotitalkkarin palvelut.Palvelun tuottaa Mäikkälän omakotiyhdistys ry.

Teräsrautelan omakotiyhdistys on TPK:n ja Suomen Omakotiliitto ry:n jäsen ja jäsenyydet tarjoavat runsaasti erilaisia etuja omakotiasujalle.

TPK on neuvotellut sähkösopimuksen Turku Energian kanssa sekä erilaisia alennuksia alan liikkeisiin. Suomen Omakotiliitto ja sen alainen Varsinais-Suomen piiri ovat myös neuvotelleet yritysten palveluihin jäsenetuhintoja. Katso: Jäsenedut.
Jäsenyys Suomen Omakotiliitossa tarjoaa jäsenlehden neljä kertaa vuodessa sekä useita muita jäsenetuja.Katso linkki: Omakotiliitto.